Στην εταιρεία μας, το Social Marketing είναι μία στρατηγική που σχεδιάζεται και εκτελείται από επαγγελματίες. Έχοντας μελετήσει ενδελεχώς τους κανόνες και τις τάσεις της καταναλωτικής συμπεριφοράς των χρηστών social media, παρέχουμε υπηρεσίες Social Media Marketing που μπορεί να προβλέψει, να διατηρήσει και να κατευθύνει τις μετέπειτα ενέργειές τους, προς δικό σας όφελος.

Σχεδίαση εξατομικευμένου Social Plan και τεχνικών υλοποίησης άρτιας προβολής. Δημιουργία, διαχείριση, βελτιστοποίηση και παρακολούθηση των λογαριασμών της επιχείρησής σας στα δημοφιλέστερα social media. Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας, event ή διαγωνισμού, με στόχο την προσέλκυση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος.

Δημιουργία Adwords, ακριβώς λόγω του ότι η συμβατική χρήση social media είναι ευρέως διαδεδομένη στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Πιστεύεται λανθασμένα πως το Social Marketing δεν απαιτεί εξειδίκευση γνώσεων, αλλά φτηνά τρικς για συγκέντρωση π.χ Likes ή followers.

Η αλήθεια είναι πως αν επιθυμεί κανείς να πραγματοποιήσει εικονικό Social Marketing, είναι εύκολο να εμφανιστεί μία άγνωστη ουσιαστικά επιχείρηση να έχει 1 εκατομμύριο Likes εντός λίγης ώρας. Τα Likes χάριν εντυπωσιασμού στην περίπτωση αυτή αγοράζονται από υπηρεσίες που παρέχουν ακριβώς αυτό, αλλά δεν μεταφράζονται σε πραγματικό-ποιοτικό ενδιαφέρον. Το κέρδος της επιχείρησης παραμένει ελάχιστο.

Η ArtBugs με την εμπειρία της θα κατευθύνει τους πελάτες της, στην αξιολόγηση και κατανόηση των κανόνων της αγοράς, ώστε να χτίσουν ένα σταθερό πελατολόγιο που θα κρατάει ενημερωμένους τους πελάτες και ταυτόχρονα ικανοποιημένους.

Τι επιτυγχάνουμε μέσω της υπηρεσίας μας:

  1. Απευθείας, ανεμπόδιστη επικοινωνία ανάμεσα σε εταιρείες και πελάτες, χωρίς ενδιάμεσους.
  2. Απευθείας, ανεμπόδιστη επικοινωνία ανάμεσα σε πελάτες και πελάτες.
  3. Ενίσχυση της φωνής του πελάτη, μέσα από τα Social Media
  4. Ανάγκη για μια αυθεντική ιστορία που ικανοποιεί ανθρώπινες ανάγκες.
  5. Απεριόριστα κανάλια αμφίδρομης επικοινωνίας μέσα στις αγορές

Όπως γνωρίζουν οι πιο “παλιοί” επιχειρηματίες, η διάδοση “απο στόμα σε στόμα” έχει πλέον περάσει σε άλλο στάδιο. Τεχνολογικά πλέον ο καθένας μπορεί να διαφημίσει την εταιρεία του μέσω των social media, όπως γινόταν και απο στόμα σε στόμα, αλλά σε δεκάδες φορές, περισσότερο κόσμο.